Winkelen en betalen bij  Eerste-Hulp-Materiaal.nl gaat veilig en gemakkelijk

U kunt bij ons op diverse manieren uw aankoop veilig betalen.

Al onze betaalservices besteden wij uit bij Sisow. Dit betekent dat u na elke bestelling wordt doorverwezen naar een betaalpagina van Sisow, of bij ‘Overboeking’ een email van Sisow ontvangt met instructies.

Let op: u betaalt bij ons geen extra kosten om een van deze betaalservices te gebruiken.

Sisow betalingen 

Indien via iDEAL wenst te betalen dan kunt u voor deze service kiezen. Na de bestelling wordt u doorgeleid naar een pagina van Sisow/ iDEAL waar u de instructies moet opvolgen om het bedrag te betalen. Houdt uw identifier van uw bank bij de hand om de betaling te voldoen. Wanneer dit is gelukt krijgen wij direct een bericht dat de bestelling betaald is. Uw bestelling wordt daarna direct in behandeling genomen.  Ook iDEAL QR is beschikbaar

Bunq mobiele betaal oplossing

Bunq biedt een innovatieve betaaloplossing waarmee uw klanten gemakkelijk via mobiele telefoon direct via de app een betaling kunnen verrichten. bunq is daarmee de eerste Nederlandse bank die een zelfstandige betaalvorm introduceert.

Bank Overboeking

Wanneer u kiest voor overboeking, dan krijgt u naast onze bevestigingsemail een email met betaalinstructies. Let op: het klopt dat bij de bankgegevens niet onze eigen bedrijfsnaam staat weergegeven maar als ontvanger ‘Stichting Derdengelden Sisow B.V’. Wanneer u het bedrag binnen 14 dagen heeft betaald, zullen we uw bestelling in behandeling nemen. De levertijd welke vermeld staat bij de productinformatie begint op het moment dat wij een (geautomatiseerd) bericht van Sisow hebben ontvangen dat uw betaling is gedaan.

PayPal

Indien u een PayPal account heeft en hier mee wenst te betalen dan kunt u voor deze service kiezen. Na de bestelling wordt u doorgeleid naar een pagina van Sisow/ Paypal waar u de instructies moet opvolgen om het bedrag te betalen. Wanneer dit is gelukt krijgen wij direct een bericht dat de bestelling betaald is. Uw bestelling wordt daarna direct in behandeling genomen.

Bancontact van Banksys

Bancontact van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland en verloopt ook via Sisow.