Klantenservice en Garantie

Het verlenen van de beste service en nazorg is voor u als klant hetgeen ons bedrijf onderscheidt van de anderen. Op het moment dat er iets niet in orde is, dan moet u ook op ons kunnen rekenen. Wij werken met een klein team professionals. Door de ruime ervaring kunnen we ook aantoonbaar zeggen dat we beschikken over gedegen kennis en alles weten over de materialen die we verkopen in onze webwinkel.

Klantenservice: 0183-301792 (maandag t/m vrijdag - 8:30 - 17:00 uur)

U kunt ons bellen of e-mailen als u advies nodig heeft, een offerte wilt op maat of als u een andere vraag/opmerking heeft die betrekking heeft op onze webwinkel.

We gaan er niet vanuit, maar als u toch een klacht heeft, maak deze kenbaar door een e-mail te sturen naar: info@eerste-hulp-materiaal.nl.
Wij reageren binnen 24 uur op uw reactie!

Garantie

Op alle producten die u bij ons koopt is de wettelijke garantie van toepassing. Het product moet binnen deze periode in goede staat functioneren gezien de verwachte levensduur. Zie hiervoor ook artikel 6 van onze Algemene Voorwaarden. Als dit niet het geval is, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij zullen afhankelijk van de situatie een vervangend product verzorgen, overgaan tot reparatie of geld teruggeven.

Naast de wettelijke garantie is soms sprake van fabrieksgarantie. Deze garantie verleent de fabrikant / importeur op de geleverde producten. De fabrieksgarantietermijn staat vermeld op de verpakking van het product of in de documentatie van het product. Dit is in vele gevallen 1 jaar of soms langer.